Complete bedrijfsinrichting

Op deze website vindt u een compleet programma hoogwaardige Duitse en Amerikaanse producten voor de inrichting van uw technische werkplekken, variërend van, Flexiline elektro(nica) werktafels, Flexiline productie- assemblage-tafels, erfi aluminium werktafels, werkstoelen van Bimos, BK-Precision test- en meetapparatuur, ERSA soldeerapparatuur en Desco ESD-beveiligings producten.

Wij kunnen u op basis van onze brede ervaring in (ESD) werkplaatsinrichting voorzien van deskundig advies om de meest geschikte en meest economische oplossing te vinden.

elQuip werktafels

Bent u op zoek naar professionele werktafels met een gedegen en representatieve uitstraling en precies die functionaliteit die u nodig heeft? Elquip heeft een programma werktafels van Flexiline (standaard hoogte verstelbaar) en een programma erfi aluminium werktafels beide met een grote keuze in uitvoering en afmetingen. Bijvoorbeeld vlakke werktafels, aanbouwtafels, elektro werktafels, elektronica werktafels, ESD-veilige werktafels, werktafels met opbouw waarin ook bv meet apparatuur kan worden geplaatst, etc. Alle werktafels kunnen worden voorzien van energievoorzieningen, ict-voorzieningen, pneumatiek en verlichting, elektrische hoogte verstelling, geheel ingericht volgens uw wensen.

 

Verschillende werkbladen

In het leveringsprogramma heeft u ook een grote keuze uit 30mm dikke werkbladen voor erfi werkafels en 25mm dikke werkbladen voor Flexiline werktafels, zoals o.a. Melamine werkblad, HPL werkblad, ESD-veilig volume geleidend werkblad, vol beuken werkblad, en voor erfi werkbladen met klant-specifieke top-laag en afwerking. Al deze bladen en nog vele andere uitvoeringen zijn leverbaar in de door u gewenste afmeting.

 

Opties

Uiteraard kunt u uw werktafel verder aanpassen aan uw wensen en eisen met diverse opties, zoals o.a. elektra-zuilen of balken, een hoogte instelbare en kantelbare legborden, gereedschapborden, kabelgoten, persluchtaansluitingen, CPU-houders, hangende ladenkasten, verlichting, etc.

 

 

Kortom, bij het kiezen van de juiste werkplek componenten moet met veel aspecten rekening worden gehouden. Een goed advies van een ervaren leverancier kan u daarbij helpen. elQuip heeft meer dan 30 jaar ervaring met de levering van werkplaatsinrichting en wil u graag helpen om de meest geschikte oplossing voor uw werkplek te kiezen.

 

elQuip Online

Onder de Tab “aanbiedingen” op deze site vindt u regelmatig aanbiedingen van werktafels en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

 

elQuip levert werkplaatsinrichtingen aan:

Industriële organisaties, Productiebedrijven, Servicebedrijven,

 Defensie, Onderwijs, Laboratoria, Ziekenhuizen, Overheid, etc.

 

elQuip verkoopt uit voorraad het eigen werktafelmerk: Flexiline en is distributeur van het werktafelmerk erfi

Home