Flexiline meettafel

 

Meettafel

Meettafels vormen een aparte categorie werktafels. Een meettafel is dan ook meestal uitgerust met een aantal ingebouwde meet- en testinstrumenten. Dit kan variëren van gestabiliseerde voedingen, een digitale multimeter, tot een digitale storage oscilloscoop, ARB functiegeneratoren, simulatoren voor processignalen, besturingscomputer en DAQ, etc.

Een meettafel is dus een complexe samenstelling van instrumenten, al of niet met PC en netwerk-communicatie, samengebracht in een instrumentenkast (vaak 19”) met een modulaire plug-in structuur. 

elQuipTM levert meettafels van eigen merk Flexiline (10 jaar garantie) en standaard 19" console voorzien van één of 3 fase voeding waarin standaard apparatuur geplaatst kan worden van bijv. BK-Precision of eigen 19" modules. Daarnaast kan elQuipTM meettafels leveren van het merk "erfi" omdat zij de marktleider zijn op dit gebied met een grote kennis en ervaring en een breed pakket aan standaard plug-in test units kunnen leveren. Dit biedt u als gebruiker van een meettafel het grote voordeel dat u wordt gesteund door een grote gerenommeerde fabrikant. Voor beide opties is service en nazorg altijd verzekerd.

erfi meettafels staan voor hoge functionaliteit door middel van intelligente systeemoplossingen. Ze garanderen een superieure kwaliteit en beschikken over opmerkelijke duurzaamheid, maar zijn ook zeer efficiënt. Bij het ontwerpen van nieuwe producten maakt erfi gebruik van de nieuwste technologieën waaronder robuste touch-screen- en glasvezeltechnologie. Ook de integratie van “vreemde” instrumenten is mogelijk. Zij vormen dan één geheel met de overige instrumentatie.

Wij kunnen u op basis van onze brede ervaring in werkplaatsinrichting voorzien van deskundig advies om de meest geschikte en meest economische oplossing te vinden.

Als eerste stap nodigen wij u uit om u zelf te informeren via deze website of om onze showroom te bezichtigen. Neem contact op met elQuipTM .

 

Home           Flexiline           erfi