BK imago

 

BK Precision

U vindt hoogwaardige producten van BK Precision bij elQuip. BK Precision is een Amerikaanse producent van een totaalpakket meetinstrumenten en generatoren voor elektrische grootheden. Kenmerkend is de hoge kwaliteit en een veelzijdig en compleet assortiment. Hierdoor hebben BK Precision producten een zeer breed toepassingsgebied. De laboratoriumvoedingen, elektronische lasten, oscilloscopen, signaalgeneratoren, etc. zijn geproduceerd onder streng kwaliteitstoezicht en bevatten moderne elektronica ontwerpen.

BK Precision: veelzijdige instrumenten

BK Precision heeft een groot aantal veelzijdige instrumenten in het aanbod. Er zijn instrumenten voor R&D, medische technologie, consumentenelektronica, vermogenstechnologie, milieutechnologie, reparatie en productie. De instrumenten variëren van eenvoudige basisapparaten tot veelzijdige geavanceerde instrumenten. elQuip biedt als BK Precision distributeur advies bij de keuze van het juiste model, hulp bij de implementatie en nazorg bij reparatie en kalibratie. Standaard krijgen elQuip klanten een garantie tot 3 jaar op de instrumenten (afhankelijk van model).

Service van de specialist

Naast de persoonlijke hulp bij aanschaf en gebruik, kunt u bij elQuip gebruikmaken van de BK Precision applicatie informatiepagina. Hier vindt u meer informatie over de BK Precision producten. Wilt u advies over een BK Precision instrument? Of wilt u meer informatie over ons assortiment? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 2645 345. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie en een vrijblijvende offerte.