BK imago

BK Precision is een Amerikaanse producent van een totaalpakket meetinstrumenten voor elektrische grootheden. Kenmerkend zijn de hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen en een veelzijdig en compleet assortiment. De laboratorium voedingen, de elektronische lasten, de oscilloscopen en de signaalgeneratoren maken gebruik van de meest moderne elektronica. Hierdoor heeft BK Precision een zeer breed toepassingsgebied.

Er zijn instrumenten voor R&D, service en reparatie en productie op de terreinen van automotive, medische technologie, consumenten elektronica, vermogens technologie en het milieu, van eenvoudige basis apparaten tot veelzijdige geavanceerde instrumenten.

Elquip biedt als BK Precision distributeur advies bij de keuze van het juiste model, hulp bij de implementatie en nazorg bij reparatie en kalibratie. Standaard krijgen elQuip klanten een garantie tot wel 3 jaar op BK Precision instrumenten (afhankelijk van model)

Naast de persoonlijke hulp bij aanschaf en gebruik, kan ook gebruik worden gemaakt van de BK Precision Webwinkel (zie de menukeuze links) Indien de modelkeuze reeds is gemaakt kan daar online worden gekocht tegen een aantrekkelijke extra korting van 5%. Die korting is reeds in de gepubliceerde prijzen verwerkt.