Erfi producten: werktafels en het elektronisch multisysteem

Een Erfi werktafel van gedegen Duitse kwaliteit vindt u bij elQuip, de expert in Erfi producten. Daarnaast treft u in het assortiment ook elektronische test- en meetsystemen van Erfi. Tevens biedt elQuip ook diverse producten van andere bekende merken, zoals Flexiline, Bimos, Bisley, Desco, Ersa, BK Precision en Sefram.


beursfoto

Erfi werktafel bestellen bij de specialist

Erfi is een toonaangevende Duitse fabrikant van werkpleksystemen, test- en meettoestellen, testsystemen en didactische materialen. Kenmerkend is de aandacht voor design en ergonomie. De tafels zijn niet alleen ruim en praktisch van opzet, maar hebben ook een hoog kwaliteitsniveau en gedetailleerde afwerking. Uiteraard voldoen alle Erfi producten aan de geldende normen en veiligheidsvoorschriften. U kunt kiezen voor de:

Samenstelling van uw Erfi werkplek

Wilt u hulp bij het samenstellen van uw Erfi werkplek of informatie over andere Erfi producten? elQuip is aangesteld als Nederlandse distributeur van het merk Erfi. Wij helpen u dan ook graag met het samenstellen van uw Erfi werkplek. Dat doen wij door u te voorzien van een uitgebreid advies over de producten die u nodig heeft. Wilt u meer informatie over de Erfi werktafel of over een van onze andere producten? Neem contact met ons op door te bellen naar 040 2645 345 of kom langs en bezoek gelijktijdig onze showroom waarin oa een Erfi elneos connect werktafel staat opgesteld.