Slider Desco Europe s

 

Desco ESD producten

Bij elQuip hebben we van het merk Desco ca 1400 ESD producten in ons assortiment opgenomen. ESD ofwel “Electrostatic Discharge” is voor de gehele elektronica branche een zorg met betrekking tot de kansen op schade aan componenten tijdens bewerking, maar ook voor industrieën waar verwerking van brandbare poeders, zoals meel of verf een explosiegevaar vormt. elQuip is leverancier van diverse ESD beschermingsmiddelen van het professionele merk Desco. Voor hoge kwaliteit ESD producten van het merk Desco is elQuip uw partner.

Het volledige assortiment van Desco ESD producten op onze website

Op onze website hebben wij het volledige assortiment ESD producten van Desco beschikbaar. Dat zijn ruim 1400 producten. Zo vindt u altijd het product dat u zoekt. De producten zijn ingedeeld in 17 verschillende categorieën, hieronder vindt u enkele voorbeelden en een link naar de categorieën pagina:

  • ο ESD test apparatuur
  • ο Persoonlijke bescherming
  • ο Vloerbescherming
  • ο Werktafelbescherming
  • ο Desco product categorieën

Snelle levering en een uitstekende service

Krijg meer informatie over de ESD producten van Desco via onze overzichtelijke website. Wij streven altijd naar een snelle levering. Daarnaast profiteert u bij elQuip altijd van een uitstekende service. Heeft u vragen over ons assortiment, bijvoorbeeld over onze werktafels? Of wilt u geadviseerd worden over de producten die passen bij uw situatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 040 2645 345. Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u van een passend advies en een vrijblijvende offerte.