elQuip is distributeur van Vermason en biedt het complete assortiment ESD beschermingsmiddelen. Met hulp van de grafische selector en de complete productlijst kunt u de geschikte middelen vinden. Hieronder staan de links naar de verschillende groepen:

Grafische productselector

Volledige productlijst

Persoonlijke bescherming

Werktafelbescherming

ESD Test Apparatuur

Vloerbescherming

Tekens en markeringstape

Het zijn de kleine dingen die er toe doen. Extra verlichting, gereedschap, reparatiematten, kastjes en voor elektronica dat alles bij voorkeur ESD veilig.

Werken met kostbare elektronica vereist optimale bescherming tegen beschadiging door statische elektriciteit. Want elektrostatische ontladingen kunnen uw producten niet alleen economische schade toebrengen, maar kan ook ernstige imagoschade voor uw onderneming tot gevolg hebben.

elQuip biedt een uitgebreid pakket beschermingsproducten aan in de WEBWINKEL, om  zonder risico’s te kunnen produceren. De ESD-veilige producten beschermen tegen elektrostatische ontladingen. Ook voor veilig opbergen en transporteren van elektronische componenten (zoals SMD’s) biedt elQuip oplossingen.

Alle producten zijn volledig te integreren in een volwaardige ESD-veilige werkomgeving, ook wel EPA (Electrostatic Protected Area) genoemd.

Kies uit de bovenstaande productgroepen voor direct on-line bestelgemak:

 

(binnenkort meerdere productgroepen)

esdminilogo Alle ESD beschermingsmiddelen voldoen aan DIN EN61340