Aluminium werktafels

elQuipTM biedt het complete programma aluminium werktafels van het systeem “elneos connect” van het Duitse top merk erfi. Het “elneos connect” werktafel-systeem kan in elke gewenste afmeting en in iedere uitvoering worden geleverd.

De aluminium werktafels van erfi kenmerken zich door een professionele hoogwaardige uitstraling met design elementen zoals de erfi-connector. De aluminium werktafels zijn robust, duurzaam en ergonomisch en worden geheel geproduceerd in Duitsland door erfi zelf.

Erfi maakt gebruik van speciaal voor aluminium werktafel toepassingen ontworpen extrusie profielen die zowel mechanisch optimaal zijn als ook voorzieningen bevatten voor elektrische infrastructuur (bekabeling) en voor bv automatische hoogteverstelling. Standaard industriële extrusie profielen, in tegenstelling tot de profielen van erfi, zijn niet optimaal voor toepassing in werktafels. Daarnaast maakt erfi daar waar nodig gebruik van aluminium spuitgiet componenten om de aluminium werktafel extrusieprofielen met elkaar te verbinden, zoals de "elneos connector". Daarmee heeft de "elneos connect" aluminium werktafel een frame wat geheel uit aluminium bestaat.

elneos connect

Voor een meer uitgebreide uitleg van het “elneos connect” aluminium werktafel systeem en het downloaden van documentatie kunt u HIER klikken om op de erfi afdeling van onze web-site te komen. Uiteraard kunnen alle aluminium werktafels van het “elneos connect” systeem geheel aangepast worden aan uw wensen en eisen, zoals u al meer dan 25 jaar van elQuip gewend bent. Heeft u vragen over een aluminium werktafel? Neem contact op met onze verkoop afdeling.

 

Complete bedrijfsinrichting

Op deze website vindt u een compleet programma hoogwaardige Duitse en Amerikaanse producten voor de inrichting van uw technische werkplekken, variërend van erfi aluminium werktafels, Flexiline werktafels van staal standaard hoogte verstelbaar, Flexiline productie werktafels, werkstoelen van Bimos, BK-Precision meetapparatuur, ERSA soldeerapparatuur en Desco ESD-beveiligings producten.

Wij kunnen u op basis van onze brede ervaring in (ESD) werkplaatsinrichting voorzien van deskundig advies om de meest geschikte en meest economische oplossing te vinden.

Als eerste stap nodigen wij u uit om u zelf te informeren via deze website of om onze showroom te bezichtigen. Neem contact op met elQuipTM .

 

 

elQuip werktafels

Bent u op zoek naar professionele werktafels met een gedegen en representatieve uitstraling en precies die functionaliteit die u nodig heeft? Elquip heeft een programma werktafels van staal (Flexiline) en een programma aluminium werktafels (erfi) beide met een grote keuze in uitvoering en afmetingen. Bijvoorbeeld vlakke werktafels, aanbouwtafels, elektro werktafels, elektronica werktafels, ESD-veilige werktafels, werktafels met opbouw waarin ook bv meet apparatuur kan worden geplaatst, etc. Alle werktafels kunnen worden voorzien van energievoorzieningen, ict-voorzieningen, pneumatiek en verlichting, geheel ingericht volgens uw wensen.

Verschillende werkbladen

In het leveringsprogramma heeft u ook een grote keuze uit 30mm dikke werkbladen voor erfi werkafels en 25mm dikke werkbladen voor Flexiline werktafels, zoals o.a. Melamine werkblad, HPL werkblad, ESD-veilig volume geleidend werkblad, vol beuken werkblad, en voor erfi werkbladen met klant-specifieke bekleding en afwerking. Al deze bladen en nog vele andere uitvoeringen zijn leverbaar in de door u gewenste afmeting.

Opties

Uiteraard kunt u uw werktafel van staal of aluminium werktafel verder aanpassen aan uw wensen en eisen met diverse opties, zoals o.a. elektra-zuilen of balken, een hoogte instelbare en kantelbare legborden, gereedschapborden, kabelgoten, persluchtaansluitingen, CPU-houders, hangende ladenkasten, verlichting, etc.

elQuip Online

Onder de Tab “aanbiedingen” op deze site vindt u regelmatig aanbiedingen van Aluminium werktafels, Flexiline werktafels en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

 

Home          Flexiline          erfi