elQuipTM levert ESD-veilige-werktafels van de merken Flexiline en erfi (made in Germany)

elektronica werktafel Flexilne

ESD veilige werktafels

ESD veilig werken begint met een ESD veilige werktafel, kortweg ESD veilige tafel. Zodra u in contact komt met de "open" elektronica, zijn ESD veilige werktafels een noodzakelijkheid. Onze ESD veilige tafels voldoen geheel aan de IEC 61340-5-1 norm, en zijn uitgerust met een z.g. “volume geleidend” werkblad, een doorslag gevend verschil met bijv ESD-volkern blad of andere goedkope alternatieven (deze laatste hebben alleen oppervlakte geleiding). Door een goede dissipatieve waarde gekoppeld aan een zeer homogene afleidweerstand, zijn onze volume geleidende werkbladen superieur voor gebruik op ESD veilige tafels.

In ons programma ESD veilige werktafels zitten verschillende modellen, met name C-poot modellen standaard hoogte instelbaar(Flexiline) maar ook 4-poot ESD veilige tafels met vaste werkhoogte (erfi). Een grote verscheidenheid aan ESD veilige accessoires geeft u de gelegenheid om de aankleding van uw ESD veilige werktafel perfect af te stemmen op de te verrichten werkzaamheden.

Bij de keuze voor een ESD veilige tafel is het belangrijk om ook rekening te houden met de omgevingsfactoren. Hieronder verstaan we de opslag, transport en verpakking van elektronische componenten en printplaten. Zonder aandacht voor deze zaken heeft een ESD veilige werktafel weinig zin.

Wij nodigen u uit om u zelf te informeren via deze website of om onze showroom te bezichtigen. Wilt u meer weten over hoe u een correcte ESD-veilige werkplek creëert? Neem dan contact op met elQuipTM

Home          Flexiline          erfi