elQuipTM levert ESD-veilige-werktafels van de merken Flexiline en erfi (made in Germany)

elektronica werktafel Flexilne

ESD veilige werktafels

ESD veilig werken begint met een ESD veilige werktafel, kortweg ESD veilige tafel. Zodra u werkt met "open" elektronica zijn ESD veilige werktafels noodzakelijk. Onze ESD veilige tafels overtreffen de IEC 61340-5-1 norm, en zijn uitgerust met z.g. “volume geleidend” werkblad, een doorslag gevend verschil met bijv ESD-volkern blad of andere goedkope alternatieven (deze hebben oppervlakte geleiding). Door een goede dissipatieve waarde gekoppeld aan een zeer homogene afleidweerstand en meer dan 10 voudige aarding aan de onderzijde, zijn onze volume geleidende werkbladen superieur voor ESD veilige tafels.

 

Ons programma ESD veilige werktafels bevat verschillende modellen, met name C-poot modellen standaard hoogte instelbaar (Flexiline) maar ook 4-poot ESD veilige tafels met vaste werkhoogte (erfi). Een grote verscheidenheid aan ESD veilige accessoires geeft u de gelegenheid om de aankleding van uw ESD veilige werktafel perfect af te stemmen op de te verrichten werkzaamheden.

 

Bij de keuze voor een ESD veilige tafel is het belangrijk om ook rekening te houden met de omgevingsfactoren. Hieronder verstaan we de opslag, transport en verpakking van elektronische componenten en printplaten. Zonder aandacht voor deze zaken verliest een ESD veilige werktafel zijn effectiviteit.

 

Wij nodigen u uit om u zelf te informeren via deze website of om onze showroom te bezichtigen. Wilt u meer weten over hoe u een correcte ESD-veilige werkplek creëert? Neem dan contact op met elQuipTM

Home                    Flexiline                    erfi