elQuipTM levert het complete programma industriële stoelen van het merk Bimos

Row of Chairs 1000x166

Industriële werkstoel ------ Industriële stoel

elQuipTM levert het complete programma industriële werkstoelen van Bimos. elQuipTM heeft ergonomisch industriële stoelen voor Iedere gebruikers toepassing in de industriële omgeving en voor ieder budget. Aan industriële werkstoelen voor productieafdelingen, laboratoria of cleanrooms worden speciale eisen gesteld. Industriële werkstoelen in deze omgevingen moeten niet alleen de grootst mogelijke bewegings- en werkruimte combineren met optimale ergonomie, maar zich ook onderscheiden door duurzaamheid. Alleen zo zijn de industriële werkstoelen ook bestand tegen de sterkste invloeden van buitenaf. Met hun anatomische vormgeving, flexibele, verwisselbare bekleding en onverwoestbare materialen zijn de industriële werkstoelen van Bimos dé zitoplossing voor productieafdelingen, laboratoria of cleanrooms.

Bij de ontwikkeling van Bimos industriële werkstoelen wordt nauw samen gewerkt met mensen uit de praktijk en experts, zoals het Duitse Fraunhoferinstituut en worden de werkstoelen in het laboratorium van Bimos langdurig getest, totdat zowel veiligheid als kwaliteit zijn gewaarborgd. De industriële werkstoelen van Bimos zijn goedgekeurd volgens de algemene norm voor werkstoelen DIN68877, dragen het GS keurmerk en voldoen aan DIN EN ISO9001. De ESD veilige uitvoeringen van de Bimos productie werkstoelen voldoen tevens aan de IEC61340-5-1 norm.

Wij nodigen u uit om u zelf te informeren via deze website of om onze showroom te bezichtigen. Wilt u meer weten over industriële werkstoelen neem dan contact op met elQuipTM.

Ga naar het Bimos werkstoelen overzicht: Werkstoelen overzicht

 

Home