elQuipTM levert elektronica werktafels van de merken Flexiline en erfi (made in Germany)

 

elektronica werktafel Flexilne

 

Elektronica werktafel

elQuipTM levert een breed assortiment werktafels van de merken Flexiline en erfi voor uiteenlopende toepassingen. Onze elektronica werktafels zijn standaard in hoogte instelbaar (bereik 20 to 40 cm), standaard voorzien van integrale elektrificatie mogelijkheden en kunnen worden uitgerust met allerlei accessoires. Zo kan de specifieke uitvoering van elke elektronica werktafel precies worden afgestemd op de wensen en eisen van de individuele gebruiker.

 

Wij leveren elektronica werktafels die zijn uitgerust met z.g. C-poten. Dit garandeert de gebruiker optimale beenvrijheid en ergonomisch comfort. Ook wanneer belastbaarheid en stabiliteit doorslaggevend zijn, biedt onze elektronica werktafel de perfecte oplossing. Een ESD-veilige elektronica werktafel is uitgevoerd conform de IEC 61340-5-1. Het is ook mogelijk deze tafels in een niet ESD-veilige uitvoering te leveren (met volume geleidend blad) indien het beschikbare budget dit eist.

 

Bij het werken met elektronica is een goede verlichting essentieel. elQuipTM levert op elke elektronica werktafel specifiek ontwikkelde LED verlichting voor de onderbouw en optioneel portaal verlichting waarmee tot ruim 3000 Lux op de werkplek verkregen kan worden. Daarnaast levert elQuipTM losse schaararm lampen, met of zonder vergrotingsloep.

 

Op basis van onze brede ervaring in werkplaatsinrichting kunnen wij u voorzien van deskundig advies om de meest geschikte en economische oplossing te vinden.

 

Wij nodigen u uit om u zelf te informeren via deze website of om onze showroom te bezichtigen. Neem contact op met elQuipTM .

 

Home                    Flexiline                    erfi