elQuipTM levert elektro werktafels van de merken Flexiline en erfi (made in Germany)

elektro werktafel Flexilne

Elektro werktafels

elQuipTM levert een breed assortiment elektro werktafels van de merken Flexiline en erfi voor uiteenlopende toepassingen, van assemblage tafel tot motoren-testbank. Onze elektro werktafels zijn standaard in hoogte instelbaar (bereik 20 to 40 cm), standaard voorzien van integrale elektrificatie mogelijkheden en kunnen worden uitgerust met allerlei accessoires. Zo kan de specifieke uitvoering van elke elektro werktafel precies worden afgestemd op de wensen en eisen van de individuele gebruiker.

Wij leveren elektro werktafels die zijn uitgerust met z.g. C-poten. Dit garandeert de gebruiker optimale beenvrijheid en ergonomisch comfort. Ook wanneer belastbaarheid en stabiliteit doorslaggevend zijn, bieden onze elektro werktafels de perfecte oplossing. Een ESD-veilige elektro werktafel is uitgevoerd conform de IEC 61340-5-1 en voorzien van de noodzakelijke toebehoren.

Bij het werken met elektra is een goede verlichting essentieel. Daarom levert elQuipTM op elke elektro werktafel specifiek ontwikkelde LED verlichting voor de onderbouw en optioneel portaalverlichting waarmee tot ruim 3000 Lux op de werkplek verkregen kan worden. Daarnaast levert elQuipTM losse schaararmlampen, met of zonder vergrotingsloep.

Op basis van onze brede ervaring in werkplaatsinrichting kunnen wij u voorzien van deskundig advies om de meest geschikte en meest economische oplossing te vinden.

Als eerste stap nodigen wij u uit om u zelf te informeren via deze website of om onze showroom te bezichtigen. Neem contact op met elQuipTM .

 

Home          Flexiline          erfi