elQuipTM levert het complete programma cleanroom-werkstoelen van het merk Bimos

Row of Chairs 1000x166

Cleanroom werkstoel ------ Cleanroom stoel ------ Cleanroomwerkstoel ------ Cleanroomstoel

elQuipTM levert het complete programma cleanroom werkstoelen van Bimos. elQuipTM heeft ergonomisch cleanroom stoelen voor Iedere gebruikers toepassing in de cleanroom omgeving en voor ieder budget. Aan cleanroom werkstoelen voor cleanrooms worden speciale eisen gesteld. In steriele ruimtes is hygiëne een absolute voorwaarde voor optimale resultaten van uw werkzaamheden. Cleanroommeubilair moet daarom voldoen aan zeer specifieke criteria. De cleanroomstoelen van Bimos worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de industrie en onderzoeksinstellingen. Alle cleanroomstoelen bestaan uit verzegelde bekleding die aan de achterzijde van een schuimlaag is voorzien, ingekapselde mechanismen en gladde, gesloten oppervlakken. Alle materialen van de cleanroomstoelen leiden statische elektriciteit af.

Bij de ontwikkeling van Bimos cleanroom werkstoelen wordt nauw samen gewerkt met mensen uit de praktijk en experts, zoals het Duitse Fraunhoferinstituut en worden de werkstoelen in het laboratorium van Bimos langdurig getest, totdat zowel veiligheid als kwaliteit zijn gewaarborgd. De cleanroom werkstoelen van Bimos zijn goedgekeurd volgens de algemene norm voor werkstoelen DIN68877, dragen het GS keurmerk en voldoen aan DIN EN ISO9001. De ESD veilige uitvoeringen van de Bimos cleanroom werkstoelen voldoen tevens aan de IEC61340-5-1 norm.

Wij nodigen u uit om u zelf te informeren via deze website of om onze showroom te bezichtigen. Wilt u meer weten over cleanroom werkstoelen of cleanroomstoelen neem dan contact op met elQuipTM.

Ga naar het Bimos werkstoelen overzicht: Werkstoelen overzicht

 

Home