elQuipTM levert het complete programma laboratorium-werkstoelen van het merk Bimos

Row of Chairs 1000x166

Lab werkstoel ------ Lab stoel ------ Laboratorium werkstoel ------ Laboratorium stoel ------ Laboratoriumwerkstoel ------ Laboratoriumstoel

elQuipTM levert het complete programma laboratorium werkstoelen van Bimos. elQuipTM heeft ergonomisch laboratorium stoelen voor Iedere gebruikers toepassing in de laboratorium omgeving en voor ieder budget. Aan laboratorium werkstoelen voor natte laboratoria worden speciale eisen gesteld. Hygiënisch, flexibel, compact – er is geen ander werkgebied waar de eisen die aan de uitrusting worden gesteld zo hoog zijn als in een laboratorium. Laboratoriumstoelen van Bimos zijn niet alleen afgestemd op de typische lichaamshoudingen voor dit werk, bijvoorbeeld het voorovergebogen zitten bij microscoperen. Deze stoelen zijn gemaakt volgens een geheel eigen Hygienic Design en zijn compact vormgegeven. Alle instellingen zijn flexibel en gebruiksvriendelijk.

Bij de ontwikkeling van Bimos laboratorium werkstoelen wordt nauw samen gewerkt met mensen uit de praktijk en experts, zoals het Duitse Fraunhoferinstituut en worden de werkstoelen in het laboratorium van Bimos langdurig getest, totdat zowel veiligheid als kwaliteit zijn gewaarborgd. De laboratorium werkstoelen van Bimos zijn goedgekeurd volgens de algemene norm voor werkstoelen DIN68877, dragen het GS keurmerk en voldoen aan DIN EN ISO9001. De ESD veilige uitvoeringen van de Bimos laboratorium werkstoelen voldoen tevens aan de IEC61340-5-1 norm.

Wij nodigen u uit om u zelf te informeren via deze website of om onze showroom te bezichtigen. Wilt u meer weten over laboratorium werkstoelen of laboratorium stoelen neem dan contact op met elQuipTM.

Ga naar het Bimos werkstoelen overzicht: Werkstoelen overzicht

 

Home