elQuipTM levert het complete programma stahulpen van het merk Bimos

Row of Chairs 1000x166

Stahulp ------ Stahulpen

elQuipTM levert het complete programma stahulpen van Bimos. elQuipTM heeft een ergonomisch stahulp voor Iedere gebruikers toepassing in de industriële omgeving en voor ieder budget. Aan stahulpen voor profesionele toepassingen worden speciale eisen gesteld. Of het nu gaat om onderzoek, ontwikkeling of productiewerk, staand werk is vaak onvermijdelijk. Voortdurend staan kan het lichaam echter zwaar belasten. De stahulpen van Bimos ondersteunen de gebruiker op de stawerkplek zonder het werk te belemmeren. Het assortiment stahulpen varieert van eenvoudige ondersteuning tot flexibele oplossingen voor de stawerkplek die een dynamische sta-zithouding vereist. Daarnaast zijn alle stahulpen ruimtebesparend uitgevoerd en eenvoudig te transporteren.

Bij de ontwikkeling van Bimos stahulpen wordt nauw samen gewerkt met mensen uit de praktijk en experts, zoals het Duitse Fraunhoferinstituut en worden de stahulpen in het laboratorium van Bimos langdurig getest, totdat zowel veiligheid als kwaliteit zijn gewaarborgd. De stahulpen van Bimos zijn goedgekeurd volgens de algemene norm voor werkstoelen DIN68877, dragen het GS keurmerk en voldoen aan DIN EN ISO9001. De ESD veilige uitvoeringen van de Bimos stahulpen voldoen tevens aan de IEC61340-5-1 norm.

Wij nodigen u uit om u zelf te informeren via deze website of om onze showroom te bezichtigen. Wilt u meer weten over stahulpen neem dan contact op met elQuipTM.

Ga naar de Bimos werkstoelen overzicht pagina: Bimos werkstoelen overzicht

Home